sett den fula sidan av lögner för många gånger nu

å andra sidan så vet jag ju mer än er, vem fan behöver hopp när man har fakta? 
Ni kan ju sväva på era rosa moln men när fasaden brister är det en lång jävla väg ner, ja chillar här med fötterna på jorden. Sure, verkligheten är hemsk... Men hellre det än en fint pyntad lögn. 
Peace

.


twisted fiction, sick addictions

positiva tankar nu, har haft en job/chillhelg ! spenderade gårkvällen hos señora Elgstrand
med lite filmmys! me gusta. Är nu så förbannat trött så kommer väl slockna med mobilen i ansiktet... 
snart äre dags för studentkryssning med ! gött som snus!

.

det är så jag rullar

last night I told ya I need ya, that's the last time I drank tequila...

Lite bilder från mitt alla hjärtans dag firande.. Planen var middag med lite fina singelvänner och lite fylletårar av ensamhet. Kvällen resulterade gratis shots, en sväng till k7 där det blev skapligt spår.. Jag kan väl säga att man glömde både civilstatus och vilken dag det var.. Sjukt kul kväll måste jag erkänna ! Igår fick jag hem lite signerat från Betnér personligen (tacka vetja farsans kontaker) och bjöd in Bellz o Johanna för lite myskväll.. Slockna skapligt tidigt men fick likt förbannat ta mig upp o agera lite taxi ! 
Nu ska jag snart fixa mig och åka in till jobbet för att chilla lite med Natta och ladda upp inför ett glidarpass på wörket. .

history has an annoying habit of repeating itself..

Lider av ett ganska bitchy mode ahora. Har hängt med min kära polare 
runk på stan och ikväll ska jag ut med lite wörkies.
Är förbannat jävla glad samtidigt som jag känner med dem som spränger
sig själva och massa andra i luften.. Lite bipolar, and i lööv it. 
Nu ska jag fundera på att göra något vettigt... lär ju knappt hända höhö. 
 
 
 
 

ger inte ett knull

ryggskott o grejer, sånt är ju kul osv.. känner mig som 78 snarare än 18 och inväntar att höften ska ryka den med.. 
Ligger med en värmekudde på ryggen och chillar till mumford & tallest.. 
Om 2 dagar är det alla hjärtans dag och om en vecka är det studentkryssning.. ser konstigt nog fram emot båda.. (med pik mot att jag som singel ser fram emot alla hjärtans dag..)
Men whatever snart ska ja ta tag i litta plugg va tanken . CIAAAAO

jag var bara tvungen

förra inlägget var 3 sek ifrån ett fiasko.. bara så ni vet ! 
Igår spenderade jag kvällen med lite härliga wörkies, roadtrip till *hemligt ställe* o tillbaka.. Känner att om jag berättar vart vi åkte så förstörs min image helt.. (det är näästan värre än puls på fredagar om ja säger så..)
Tog en cigg med runki o le pojkvän innan jag drog mig hemåt igen, galet bisarr känsla att jag inte behövde bjussa på cigg ... *host* snyltare... 
Nu har jag kollat på sagan om de två tornen hela morgonen. Ikväll blir det spår på le pulz med mina chicas (o några chicos om ja inte minns fel.. ) Ska bli kul men känns som att nu är det dags att börja ta leg på okända grabbar då otroligt mycket lammkött tagit sig ut redan.. #vågavägralammkött
Nae men jag är på ett sånt jävla bra humör och jag vet inte varför. Är för tillfället ensam hemma så ska ta tillvara på den studen jag har kvar; alltså dansa i sängen och skrika till studentsånger med mössan på huvudet ! 

.

1337 eliiiit 

EN FINURLIG RUBRIK

ser att nästan häften av mina dagliga stalkers kikat in innan jag ens druckit upp morgonens första kaffe. Jag tog mig hit mest för att "rubba in era faces" att jag är sjukt ledig idag. Och så vill jag även nämna att jag så gärna vill tatuera mig så jag håller på att spricka ! Det snyggaste är ju sleeves eller tatueringar i nacken. Men jag vill gärna ha något som betyder något- ett klyschigt citat i nacken duger alltså inte. Varför måste jag bli så förbannat petig för?! Funderar på att ta fram all sarkasm jag har i kroppen och gadda in "nothing is permanent", för eh.. jo en tatuering är ju hrm.. ganska eh , permanent.. Ja ni vet. Men grejen är att idioter som inte känner mig kan få för sig att de kan dumförklara mig och det nöjet vill ja inte ge dem.
Aja moving on. Eftersom att  ja inte orkar fota min frulle (ok nu ljuger jag lite, fotade min i morse o kommer troligtvis lägga upp bild påt med) och inte orkar ta egopix när ja spänner mig på gymmet så kan jag väl ändå berätta att jag har asont i arslet, typ träningsvärk tror jag att det kallas.
 
Sååå, nu tror jag att jag klarat av ett mainstream blogginlägg med en nypa av Johanna- lite träning, lite tankar, lite förolämpningar av mina läsare och lite kritik mot samhället. Precis som det ska vare. Här kommer lite bilder med för att fullända allt. 

vad hände med känslan?

 
lite  nytt, lite kompisar, lite sånt. nu vill jag ha helg igen. och så saknar jag den där pirriga känslan jag tappat någonstans. fan... 

efterjobbetinlägg

precis hemkommen från ett 22-06 pass på le donk, hängde kvar där ett tag med lite sköna wörkmates o kaffe. Sen fick man likt förbannat agera taxi och när man klev ur bilen på parkeringen så hade det börjat ljusna på himlen. Nu är jag sjukt pigg och imorgon väntar ett chillare jobbpass 22-04. Nu ska jag kolla på svapbobfyrkant och samla kraft att ta mig till badrummet för att "sminka av mig".. 

RSS 2.0