wöööörd

wööörkhelg för min del, har haft det jävligt kul- as usual- på jobbet ! Nu ska jag hänga lite med kåmpisar vid namn evicii o bellz. 

Tjäääna peeps

Ja, vad  ska man säga. Hade  en härlig  helg med utgång förra veckan. Bjussar på lite instapics och tänkte skriva lite blaha bara. Är liiite sur för att baldejten förbjöd mig från att ha en döfin, gul, balklänning. "Jag tänker inte gå ut med en jävla banan" var hans ord för att vara exakt, annars så funkar allt bra där. Vi har planerat på att köra all-in och fullast vinner. 
Sen så är nyåret planerat också, donkenwöörk 23-04 var det planerat. Kändes lite jobbigt först men nu ser jag faktiskt fram emot att fira in det nya året med sköna workmates. Känns lite trist att bryta en två-årig tradition med 12-slaget kyssen dock, lite komiskt att man prickade in samma person 2 nyår i rad haha ! 
Men det blir iallafall ett mini-nyår med mina favorittjejer någon gång i mellandagarna vilket jag ser fram emot. Brukar ju bli lite krångel med att vissa ska någonstans och andra ska till andra ställen, men nu har jag alla favvisar på en och samma ställe ! Me gusta. 
Ja det var väl allt för mig, ja, en liten vänlig påminnelse om att jorden ska gå under om exakt en månad också då ! Puss på eer

veckans babe

 
två ord: jag skulle. 
Chris Hemsworth bli min. (annars tar ja brorsan, han är ganska snygg han med ) 
 

LILLA LONDON

Lite turistbilder från en härlig weekend i London, ruinerad som satan satte man sig ändå på t3 igårkväll med ett gäng vänner och sänkte lite bärs. Underbar kväll! 

ATT NI FORTFARANDE KIKAR IN !

mycket skoj har hänt sedan senast, work, party, firande av mims som äntligen blev 18 i söndags. 
Men mest skojsigt av allt är väl att man lämnar denna stad, detta land, bakom sig på torsdag för en liten vistelse i min underbara favortitplats på jorden- London. 
Det blir höstmys i varma kläder, på mysiga caféer (läs:starbucks) och låta kortet jobba riktigt hårt. Tänkte även traska runt och planera min potentiella framtid i den underbara staden. 
Tummen upp på dee! Hörs lateroo

RSS 2.0