bildbomb från sommarloov


it's the path I've chosen to go

Tittade förbi här och tänkte säga att jag haft en jävligt bra helg, lite bakisjobb osv men det får man leva med. Nu har jag avklarat 1 av 8 arbetsdagar på raken sen är  jag ledig i en vecka och den är fylld av festligheter, firanden & lagliga utgånger.  För just det, om 10 dagar fyller jag 18, den ni! 

-

Hade en ruskigt galen kväll igår i Lindö, idag blev det bakisjobb med rånkedonk och nu är jag precis hemkommen från musikquiz o bärs på hugo med härligt sällskap. Imorgon väntar ännu mer jobb. 15 dagar till 18 och en hel vecka bokad med festligheter. Me gusta. 
Asaf Avidan & the Mojos – Your Anchor

getting ready 2 party

hallådär , har haft för mig massa bus sedan sist, och mycket jobb med för den delen. Nu chillar jag hemma hos rånk och taggar lite party i Lindö.  Imorgon blir det bakisjobb för både mig och rånkidånk. Kul! 
Aja det var väl allt för denna gång, vi hörs när vi hörs

mysisar

spenderade morgonen under en gråmulen himmel på en brygga vid lillsjön, med två vännner och en kopp kaffe och livet kändes väldigt härligt. Ikväll blir det musikquiz på hugo med ett gäng fina vänner.

idag vill jag bara stänga av

Idag har jag umgåtts med Roipan och Eve, senare åker jag hem till lovs och  troligtvis blir det nattbad med lite härliga människor. 

ingen kan stoppa mig

Du har min musik på din hjärna låt mig få salta i såren springer runt och nynnar refrängen hoppas du ramlar och slår dig
Maskinen – Ingenting kan stoppa mig
 
 
 

dags att leva lite

då var man ledig i 5 dagar, dags att komma ifrån mitt workaholic-jag och gå tillbaka till mitt alcoholic-jag. Under 5 dagar ska jag göra allt jag kan för att ta tillvara på sommarlovet, om ett tag ska jag ner till stan och träffa Evelina  för att chilla i någon park. Sen har jag massa annat bus inplanerat dessa dagar. 
Har ju inte varit helt off när jag jobbat heller iofs, igår blev det roadtrip till ågelsjön med Sofia och Lovs, vi hade massa mys ! 
Nu ska jag fixa lite, hörs amigos , 

haaangover

som den lilla workaholic jag är så kommer ju självklart "baksmällan" på det ja. Dagen har spenderats på karins altan med kaffe och härlig musk, nu sitter jag hemma och taggar jobb 18-23, imorgon väntar bara 4 timmars jobb och sen är jag ledig i 3 dagar, då ska det firas med buller och brak. Fan vad mina vänner inte kommer slippa mig, moahaha! Måste ju leva lite med ju. Eftersom att vädret suger så får jag väl vänta till höst med att bada.. (BADA I PENNGAAAAR WOOPWOOP)

sliter

Då var det bara 3 arbetspass kvar innan 3 dagars ledigt, idag är det jobb 16-21.30. Nu ska jag ner till stan för lite käk med Ronja, Lisa & Karin. Hörs latero

a thousand thoughts six houndred butterflies

 

utan ett ord, utan en längtan, står man nu här fylld av förväntan

Mina lediga dagar har bestått av solande, stan med bells, krogrunda med fina vänner och igår blev det bad i gransjönäs och sedan grill och jacuzzibad hos mörre med han, roipan, robin och jimmy.  Idag blev det jobb 11-19 och imorgon blir det bara kortpass, sköönt! Hoppas på att lyckas fånga lite solstrålar när jag slutat imorgon !  Nu blir det filmmys ! 
finns ju inget bättre än gammal, svensk musik på sommaren ! 
 
 

doin' my best living my life

Har varit borta ett tag,under den tiden har jag hängt med evalina i sörpling, varit på fest hos bella, krökat hemma hos Karin med härliga vänner och jobbat tidigt morgonen efter akoholpåverkade nätter. Igår jobbade jag 9 timmar och efter det blev det mys med min bästa workmate rånks. Ikväll blir det förhoppningsvis lite bättre väder så jag får   roa mig lite nu när jag har två dagar ledigt ! 

RSS 2.0