det är en order!

Ni behöver inte ens lyfta era blekfeta arslen för att göra detta. Gå bara in på sf.se boka första bästa biljett till "ego" och se den. Ni har inget val.
Som mina vänner vet så är jag allt annat än den som gillar romantiskt/töntigt/klyschigt/filmromantik, men den här töntiga romantikfilmen blev jag helt förbannat förälskad i. Så säger jag att en sådan film är värd att se, då ska ni fanimej lita på mina ord.

Kan ju också bero på att ja hängde med min snart gifta vän, så hennes kärlek i överflöd kanske smittade en aning. Hur som haver så är jag nu kär. Vet inte i vad/vem/hur men det löser sig väl.. Alla hjärtans om två veckor för bövelen. Dags att hitta min prins kanske? Äh har redan planer med ett gäng andra bittra singlar och alkohol i överflöd. Det duger gott det med. 
Nu ska jag inte sova. Vetifan vad jag gör, kanske hänger här lite senare och håller er uppdaterade. Kanske kommer det en prins på en enhörning och kastar ben&jerrys half baked mot mitt fönster. Natten är ung mina vänner och allt kan hända .

bitter hipsterjohanna i farten

blir jette jette jette ledsen när låtar man lyssnat på i kanske ett halvår helt plötsligt börjar spelas på radion och den blir superpopulär.. inte nog med att man kanske redan tröttnat, det är förbannat irriterande också.
 

typ snart februari ju

 
K7+hugo igår med legenden elgstrand. Hade en jävligt härlig kväll ! 
Idag var jag allt annat än männniska- ledig, men inte riktigt mänsklig. 
En shoppingrunda och lunch på paus senare med Nathalie och Melindus 
så blev jag något mer mänsklig iallafall.
Ikväll vankas boxpass med Johanna och sen bio med Runkiii..
Vill hissa min underbara träningsvärk från skivstångspasset och 
att köket fyllts med härliga ingredienser till smoothies. 
Har ju hört att det är det folk vill läsa om; frukostar. smoothies, fitspo
och "kolla hej, ja tränar, ja äger"
Så för en gångs skull kanske jag ger er vad ni vill ha. 
Tro inte att det blir någon vana bara

-


är trött på att människor vet mer om mitt liv än de borde. därför vore jag otroligt dum om ja
skriver ut för mycket här. Har ett nummer på er men ingen aning om vem som faktiskt läser 
skiten jag skriver.. Varför läser ni ens? Rutin? Nyfikenhet?Eller i hopp om lite gossip?
Här hittar ni inte så mycket av det sistnämnda- däremot långa rader om hur jag kännner 
för saker som ja inte går in på lika detaljerat. Känner mig dubbelmoralisk som ens skriver 
något viktigt här. Men detta är min fristad. Kom ihåg det- jag skriver för mig, inte för er.
 
 

i ett samhälle där en fri åsikt är så pass sällsynt att den nästan blir bannlyst när den framförs

Är på riktigt kasst humör. Är så sjukt förbannad på att få skit för att man går sin egen väg istället för att smälta in och fjäskain sig hos alla. Vad hände med att man umgicks med de man tyckte om att umgås med och inte med dem man känner att man behöver imponera ? När glömde jag bort att ens riktiga vänner bara visar sig i motgångar? Att det egentligen inte spelar någon roll hur bra det känns när det går bra, finns de inte där i det svåra så är de inga riktiga vänner. Ae året började kasst, förra veckan var humöret på topp men nu sjönk det igen. Så inatt blir det kaffe, the offspring, arga citat på weheartit och 50 shades of grey. Det är bara så jag är, och ska jag vara helt ärlig så ger jag blanka fan i vad ni tycker om det !

lön och pengakåt

mycket vill ha mera så efter gårdagens lilla tillskott på bankkontot så bytte jag bort min lediga kväll mot jobb 19-04. Inatt väntar jobb as well och nästa helg ska också spenderas på le donk. Känner att det blev skapligt spårat i onsdags så jag klarar mig. Har hunnit med lite skidor med, bara sånivet :P idag ska ja träffa mitt runk lite innan wörket. 

mentalt våldtagen

idag har varit en bra dag. 
Eves och min "glada vecka" (vilket helt enkelt innebär att vi ska vara glada i en hel vecka = ansträngande) går la sådär men förutsättningarna har inte varit de bästa.
Sitter för tillfället och stör mig något enormt på de som känner behov av att länka sin blogg ca 5 gånger om dagen på facebook. Vill ingen läsa din blogg om du slutar länka så kanske du borde tänka efter lite. Själv så har jag lyckats behålla ett förvånandsvärt stort antal läsare trots den kassa uppdateringen och brist på intressant info. Har även fått lite förslag om att om jag  bloggar lite oftare om mina kåmpisar så kanske de hänger med mig oftare.. Får se om det blir en deal. 
 
Aja ni är ju egentligen här för att höra min dag, mitt liv och mina sorger. Kan väl börja med att jag slutade halv 10 idah (precis som alla andra untzdagar) och har precis knäppt dagens första. Bästa kunkan kirrar ferre vet ni ! 
GE MIG SOMMAR OCH IDROTTSVECKAN. 

-

känner att jag börjat hänga här allt för ofta. mitt schema äger btw då jag slutade halv 10 idag, imorgon går jag 11-12 och på fredag är jag ledig ! längar till lördag för då ska jag o bellz bli fulla för kärlekens skull. klyschigt och dant, precis som det ska vara. Ni borde vara tacksam över att jag inte uttrycker den graden av sentimentalitet som jag känner för tillfället. god untzdag på er peeps !

goda tider det.

livet på en pinne, 11 månader sen man drog dit. jävlar vad tiden går fort.. tar gärna en sistaminuten tillbaka

helomvändning

ska sluta ligga i fosterställning och stirra sönder den gröna rutan i chatten som visar att du är där, ska sluta låta förväntningarna flöda så fort mobilen låter, sluta tänka "tänk om..".
jag håller dörren öppen åt dig när du traskar  ut ur mitt liv, men jag ska fanimej få dig att ångra det beslutet.

-

"det du ger, är ditt föralltid. det du behåller för dig själv är förevigt förlorat"
The Lumineers – Ho Hey
 

When you sold me out, I must have not got the check

förjävlig skolvecka, nu börjar universums chillaste schema och sista terminen innan le student
Just nu är jag förkyld lite förbannad, tackar som frågar, men ska chilla med runket ikväll och kan även glädjas åt att jag drar till Madrid den 17/3, den niii ! 
Igår var jag på bio och såg the hobbit med "the hobbit" (elgiiis) höhö . har filat på den ända sedan filmen började igår.. :P 
Men nu ska jag fortsätta kolla på greys anatomy (läs: äckliga ögonoperationer) och försöka få i mig lite apelisin med (sånnadärna cp-vitaminer ni vet) HÖRS PÅ LAN

lite skit från insta barre

och ikväll blir det partaj hemma hos elgis ! 

en sån vecka bara.

Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger
har kommit in i en  period där jag hatar i princip alla.Tur för mig så får jag sällskap av bästa eve så jag har någon att hata alla med, plus att jag får vara lilla skeden. ben&jerrys, chips och soppiga romantiska filmer att hata står på schemat, gillar pyjamaspartaj! 

RSS 2.0