Nu tar jag helg och andas ut.

Ser nu fram emot 4 dagar av rus i alla möjliga former. Försöker lugna ner mig men hjärnan går på högvarv, vill inget annat iväg just nu och om 10 timmar så lämnar jag norrpan för denna vecka. Då bär det av mot först Jönköping och sedan Hässleholm och Siesta! (för er som mot all förmodan inte uppfattat det än :PpPp)
Kommer ju bli lite tomt här som ni kanske förstår men när jag kommer hem har jag förhoppningsvis massvis med bus att dela med mig av!

A secret in an envelope

Nu blir det 6e sinnet, lite nattplugg o sen sova! Imorgon är det fredag för mig, den ni !

schoft

ser ju helt okej ut

Där jag kan vara mig själv

Om ni vill se mina riktigt djupa, innersta, tankar så föreslår jag att ni klickar er in på min väldigt frekvent uppdaterade twitter. Om helgerna får ni även se en och en annan fylletweet . (Mycket enklare än att fylleblogga..)
Så här har mina djupaste tankar summerats i 140 tecken de senaste 5 minutrarna.
För mer av detta intressanta så kan ni klicka er till min twitter här

Monday

Skola, dejt med Fanny, shopping inför festival och nu massa råplugg. Bjuder på lite sköna bilder som kompensation för min frånvaro. (Hittade dem inatt och då verkade de 10 gånger roligare än vad de är nu- så läs dem nu, är de inte roliga så kom tillbaka om 5 timmar)

I en värld där bara de närmsta vet sanningen. Ser ni felet?

Blir ofta ganska arg på mycket i denna värld, som rubriken- man berättar bara sanningen för ett fåtal och håller en fasad, en mur, mot resten av världen. När sanningen är ett undantag snarare än en regel. Får då en irriterande känsla av att väldigt lite här i världen är äkta. Tills personer med deras underbara texter tar mig tillbaka ner på jorden och visar hur underbart vackert sant vissa saker är. Håkans låtar och personer som kan trolla med ord är några av de saker som alltid kan göra mig glad igen. Det spelar ingen roll om det är lyckliga eller sorgsna sanningar, den rena ärligheten är det som gör mig glad. Lyssa/läs bara!!
Håkan Hellström – Precis Som Romeo
Julia Mjörnstedt Verklighetspoesi

De bytte nummer, bytte kyssar, de fick inte nog av varann.

Just nu simmar jag i berg av jeansshorts och linnen. Märkte att jag valt ut på tok för mycket kläder för 4 dagar så jag måste tyvärr rensa bort i princip 2/3 av allt jag vill ha med mig, kommer ju ha annat för mig än att springa runt och byta kläder hela tiden. I högtalarna spelas Winnerbäck, Svenska björnstammen, Maskinen och Kapten röd bland annat. Är galet taggad och på onsdag så bär det av! Två små skoldagar kvar, imorgon går jag bara  i skolan i 25 minuter och på tisdag så har jag två lektioner, inte så fasligt!
braig låt


-


mår som en gud

Har spenderat de senaste timmarna på en filt i solen med underbara rånks, en gitarr och en bunt läxor. Har mestadels spenderat tiden med att lyssna på Ronja, blåsa på maskrosor och pratat galna festminnen. När kylan jagar iväg oss så ska vi dippa och kolla film.


I'm mad, really bad, but don't tell my mum and dad..

Gårkvällen spenderades vid Lillsjön med härliga amigos! Fick spontant nattbesök av en dyngrak rånks som drar en stripptease mitt i natten. Aja idag har jag traskat på stan med henne och hittat lite fynd. Snart ska jag iväg till skarpa igen för lite plugg med Ronja!

summeeer

Introkurs på jobbet gick splendid!  Ser fram emot första arbetsdagen (trots att det är en dag efter festivalens slut...) Nu bär det av mot lillsjön för llite bad o krök med amigos!!

beyond beauty


blir jag osäker på nuet så blickar jag alltid tillbaka

Så nära starbucks man kan komma här i landet..
Myser till det med popcorn framför The Expendables, sjukt bra film det !
Inatt känner jag att jag skulle kunna stanna uppe hur länge som helst och lyssna på underbara Winnerbäck, om 6 dagar bär det av mot skåne och om 9 dagar så ska jag äntligen få höra den gubben live !

topparna är högre och dalarna djupare

Genomförde det fruktade np i matte idag, skönt att vara i princip klar med matte d. Kom precis hem , har varit ute i solen med Rånks och snackat lite skit. Imorgon väntar en bra dag, börjar med introkurs på jobbet och framåt kvällstimarna blir det grill/bad/krök vid lillsjön med härliga vänner. Kommer bli en härlig start på sommaren känner jag !

Innocence is dead

Men såhär ser jag ut ikväll. Tydligen är jag ett lätt byte, inte för att jag är lättsinnig utan för att det skulle vara omöjligt för mig att springa ifrån alla potentiella friare. Avslöjar varken källa eller giltighet av talet men kul sagt.


sommarkänslor

Vilken underbart varm dag ! Ska inte älta så mycket i det som skett idag utan ser istället framåt, med min somriga, vita klänning och höga klackar så beger jag mig snart mot hugo för lite käk och firande av Bells som fyller 18 idag! Hade gärna stannat och röjt hela natten med tjejerna men har np imorgon kl 8 så får begränsa alkoholintaget till noll, alternativt en stor kall till maten. På återseende !

angående dagens föreläsning

Idag så fick jag äran att höra Julia Mjörnstedt föreläsa på vår skola. Hon talade om allt från hur hennes liv som cancersjuk varit till hur hon har lärt sig att följa sitt hjärta. Jag satt med gåshud i princip hela föreläsningen och inte nog med att det hon sa var rörande, hon öppnade även upp ögonen för många när det gäller att följa sitt hjärta och liknande. Det är omöjligt att sätta ord på hur man kände sig under föreläsningen så jag tänkter inte ens försöka. Det som förvånade mig mest var den glädje hon lyckades få in i ett sådant tungt ämne, det var tydligt att hon ville inspirera och inget annat. Just nu känner jag att jag skulle kunnat lyssna på henne i flera timmar till och får jag chansen att höra henne igen så kommer jag ta den !
Julias blogg
Julias twitter

det är okej att känna

Och just nu känner jag glädje! Idag har jag fått äran att lyssna på en föreläsning av Julia Mjörnstedt (återkommer med mer om det senare), traskat runt i nya,svarta, varma byxor, klagat på värmen och nu så ska jag iväg och träffa Karran! På återseende loverzz!

sanningen är att jag är livrädd

och det fåniga leendet på mina läppar säger mer än jag själv trodde jag visste.

undanflykter och självanklagan

Började dagen med en pw runt smedby. En kort skoldag, stan med eve och sen hem. Nu sitter jag och tragglar matte, har så mycket att göra i veckan men kan inte göra annat än att längta till helg. Om vädret tillåter så blir det grill/bad/krök med fina vänner vid någon sjö nära staden! Hur kan man inte längta liksom ? Just nu prioriterar jag skolan så bloggen och sömn får bli det som får lida för nuet! Ska även läsa på lite hur man gör donkens alla burgare, på fredag blir det introkurs woopwoop!

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Idag har jag varit duktig och sprungit, övningskört, pluggat och pw:at med Rånks. Belönar mig nu med håkan, kaffe och lite fina bilder.








You take me to the edge then you hit the breaks

Hade en riktigt mysig kväll hos sofia igår med härligt sällskap, spontan hårfärgning och god dricka.

Nu bär det av på en pw !

trött

Är trött på hur man automatiskt klassas som en bitch när man säger vad man tycker och står för det man gör till 110%. Att man lever i ett sådant samhälle där det är mer bekvämt för alla när folk vänder kappan efter vinden så allt annat än tystnad från de som inte håller med skapar en situation. När man blivit så van vid att alla är tysta och bara åker med, så när någon faktiskt höjer rösten så är det något konstigt. Man kan säga vad man vill omdagens samhälle och det är mycket som är fel, men sådana saker säger bara bakom stängda dörrar. Gör någon fel sägs det bakom dess rygg men sällan till personen själv. När någon faktiskt säger vad den tycker till någon så är det den som talar som gör fel. Hur kan det vara mer acceptabelt att tala om folk än att tala till dem?! Jag är en sådan som talar, och det är värt smällarna man får ta men det är inte lätt att inte ta den "bekväma vägen".
Men det kanske är det som är definitionen av att vara en "bitch", men då är jag fanimej en stolt bitch.

Ingen fattar, jag skulle se Prince på dina axlar

Igår blev det en randomtripp med Sofia till Lillsjön där vi grillade och lyssnade på härlig musik med ett gäng grabbar. Sjukt läskigt att ta sig hemåt i den läskiga skogen men vi överlevde. Idag så har jag inte gjort mycket alls, men senare blir det stan med Sofia och senare så bär det av hem till henne för lite bus med ett gäng 17-åringar.
snodde bilden från sofias blogg

Lite blandat från de senaste dagarna


Onsdag: T3 hela kvällen med fina vänner. Hade en riktigt härlig kväll!
Torsdag: Åkte till landet och njöt av att få komma bort ifrån allt. Senare så fick jag besök av Lovs & Angelica här ute i sörpa där vi gjorde lite drinkar och myste till film
Idaaag så har jag och Lovs varit duktiga och pluggat, var även en sväng på stan med henne, Mims, Ronja och Sofia . Fick med mig ett par brillor hem. Ikväll lutar det mot festligheter i Åby med Sofia.

life is good

Skola, lunch i solen med Mims, Sofia och Rånk. Knäppte  nyss kvällens första på  min underbara altan med grannen. Senare så blir det t3 med ett gäng härliga vänner. Åh underbara långhelg

One man betrayed with a kiss

Har tydligen gått igenom hela matte D nu med, imorgon väntar skola 8-12 (vilket innebär ett höra np i spanska.. killmee) men när jag väl slutat blir det lunchdejt med Rånks och på kvällen ska jag dricka bärs med härliga vänner på t3. Långhelg och lill-lördag ! Ålder är ju bara en siffra också..

var är du ikväll?

Så fort jag kom hem från skolan så satte jag mig på vår svala altan med en kopp kaffe och Winnerbäck och Håkan på högsta volym. Njuter av livet som en jävla jävel och mår riktigt bra! En go' långhelg väntar även; T3 x 2, 17-årsmys, filmmys och så vidare ! Livet egeeer

ett sött och billigt vin i en dyr karaff


det har varit rätt så tomt här och det är verkligen kul att se dig

Har redan planerat upp helgen med massa bus och mys, att vara 17 är inte alltid så pjåkigt ! Har dock ingen blogglust så jag återgår till att lyssna på winnerbäck och ligga utbredd tvärs över sängen. Puss på er! (Jag söker fortfarande någon som kan agera stora skeden i min lilla 1.60 säng, har inga krav på ytterligare akter)

cry baby cry, I don't need to know why

Mimar till spanska låtar och tragglar repliker. Japp det är mitt plugg för dagen.
Lite kaffe till det så blir det helt okej, men humöret är inte på topp idag.

.


ögongodis


Sunday

Idag är det 17 dagar kvar tills jag och Lovsan tar vårt pick & pack och drar mot skånetrakterna. Siestafestivalen med artister som Winnerbäck, Maskinen, Kapten röd, Den svenska björnstammen , Rebecca & Fiona och  vårt kära eldkvarn + ett saknat gäng skåningar väntar oss där! Idag är även den dag jag lyckats hålla mig utan godis i 3 veckor, + att träningen satt igång och kolhydrater skärts ner.
Har en jävla massa slit innan det är siestadags men jag är så sjuukt taggad!
Har haft en onykter och döhärlig helg, idag mår jag som jag förtjänar och jag känner att jag börjar bli för gammal för detta! HAH, eller? 81 dagar tills jag får gå på krogen och köpa cigg lagligt.
Nu ska jag fixa lite om snart så beger jag mig ut på vägarna bakom ratten!

Jag får göra vad jag vill, jag är inte bara din

Jag skrev ett långt sms om hur mycket jag saknade dig. Du svarade att det var det finaste nån någonsin skrivit till dig. När jag vaknade ångrade jag att jag skickat smset. Förlåt

Sofias b-day party

 

Gårkvällen bjöd på en jävla massa partaj för att fira in Sofias nya liv fyllt av lagliga utgångar, lagliga cigaretter, försämrad kondis och totalkraschad ekonomi! Vi dansade, skrattade, drack ovanligt goda drinkar och spelade in en och en annan film. Runt 11 när de andra skulle ut så blev det en spontan sväng till gottisarna för min del där det var lite krök as well! Hade en riktigt bra kväll igår !

I'm no longer under your spell

Hade en riktigt härlig gårkväll, började med lite krök hemma hos Bella. Sen skulle gamlingarna ut så då drog jag, Mims, Sofia och Lisa till Jonas i smedby för lite chillkrök. Idag vaknade jag upp och mådde piss, men det var det värt ! Idag har jag varit duktig och städat ur Stigs lägenhet osv, nu ska jag ladda om till Sofias 18årsfirande ! Bäst att komma tidigt så maten räcker höh !

pure beauty


just nu

Myser till det med grönsaker, dipp och my week with marilyn. En liten mjukstart på en helg som för det mesta kommer vara väldigt fartfylld! Puss på er!

I let someone else in

Började dagen med en ganska upprörande föreläsning kring "könsneutralitet" i språket. Tydligen finns det bitterfittor här i världen som anser att vi bör ändra pretty much det grundläggande i språket, som för mig är neutralt laddat, men som enligt dem är helt katastrofalt. Ordet "man" till exempel, när man använder det i det vanliga språket är det helt oladdat men tydligen så räcker inte det för en gång i tiden var det bara menat till män. Jisses, jag tycker att fruntimren borde bli glada över att vi klarat oss ut ur köket och in i arbetsmarknaden, snacka om pessimister som bara finner nya saker att klaga på.
Aja moving on, fick mig även ett köttigt gympass idag och efter det så träffade jag Rånks, Lisa och Karin på espresso en liten stund.
Idag fick jag även höra att rapporten som skulle varit inne imorgon har blivit uppskjuten en vecka! Det firas med grönsaker, dipp och film !

Will never be anything but real

Skön skoldag, slutade vid lunch och drog då ner till Paus med Evelina för den andra salladen i rad denna vecka. Det bästa med paus är ju att det ingår kaffe på maten också. Köpte mig "den lilla svarta" idag på stan med, 200 riksdaler på Cubus och den ska troligtvis användas på lördag. Nu är jag bara på jakt efter en oversize vit/beige kaval. Mummaaa. Anycow, nu har jag suttit och skrivit på  en rapport som ska vara klar på fredag, jag vill inte säga att jag är ute i sista sekunden utan säger istället att jag bara jobbar bättre under lite tidspress (höhööh). Äsch med kaffe och Bon Iver är det inte så fasligt.
Så, that's what I'm up to. Återkommer kanske senare amigos.

He may not have a clue, and he may not have style. But everything he lacks, well he makes up in denial


Sinnet ockuperas av träning, kyssar och nationella prov.

-

fin utsikt vid strömmen
Trots en värkande röv så blev det en pw på 90 minuter med Ronja runt i staden.  Det blev sjukt mycket jobbsnack och ser verkligen fram emot att få börja jobba! Nu startar jag en chill spellista på spotify och kollar lite halvt på desperate housewives medan jag pluggar lite español och dricker kaffe. Nu värker benen mer än någonsin och imorgon väntar ett benpass på gymmet, det lär ju bli kul haha !

är det för bra för att vara sant? är det bara lugnet innan stormen?

Matteprov, godkänt på ett totalt misslyckat fysikprov och så blev jag bjuden på paussallad av min underbara kusin/framtida arbetskollega!  Nu sitter jag och sippar lite kaffe, snart så ska jag till stan för en pw med Rånks

I know we'd do it again

Helgen är för långt bort, två prov och en rapport bort! Jag som redan nu vill leva lite farligt får vänta ett bra tag till. Ja, helgen har mycket som lockar och den kan inte komma fort nog! Imorgon väntar matteprov *suck* men just nu verkar integralerna samarbeta med moi så det ska nog gå att bli godkänd på, senare så ska jag ner till framtida arbetsplatsen och snacka lite med bossen var det tänkt. Så ja, det sker lite roliga saker redan nu i veckan, är lite sugen på att fira lill-lördag igen.. Får se om jag inte orkar vänta till helgen utan busar till det lite redan på onsdag.. Ae gud, borde ta mig ut nu.. jag har aldeles för mycket energi och glädje i mig för att kunna sitta och koncentrera mig på matteboken.. Aja vi hörs senare

en bra måndag

Morgonpass på gymmet, jobb på donken och en kort & chill skoldag. Love life men imorgon äre ett köttigt matteprov som väntar så nu ska jag sätta mig i solen med ett glas islatte, matteböckerna och lite härlig musik.

den underbara känslan av frihet

Nu mår Johanna prima. Benen är möra efter dagens löprunda och motivationen fortsätter att stiga. Ser fram emot att dra ihop en nyttig frulleoch en kopp kaffe för att sedan hoppa på cykeln och bege mig till gymmet innan skolan imorgon! Ska bli oerhört härligt att få dra igång med det igen och jag kan inte bärga mig hihi. Känner mig konstigt  nog som ett litet barn på julafton.
Ser redan fram mot helgen as well, ett matteprov och ett np i engelska står mellan mig och helg. I helgen ska vi fira ännu en vän som fyller puls och cigg-ålder. Ingen mindre än lilla Castis blir gammal (och lite mer ogillad av oss "småttingar") Naevars det lär bli awesome. Efteråt får vi se om vi ska försöka ta oss ut eller ägga stället i ren avund.

motivation

Imorgon planerar vi in ett morgonpass på gymmet, motivationen är på topp och gör allt jag kan för att den ska hålla sig där.

helgen i bilder

Gårkvällen spenderades på t3,  först var det ganska tomt men som vanligt så vällde det in med folk framåt nattetimmarna. Hade en härlig kväll med vänner, nya bekantskaper och god dricka! Som grädde på moset så var kokosrinkarna extra goda igår !  Idag så tänkte jag ta på mig löpardojorna för att traska ner till "centrum" och kolla in marknaden i byn. Det resulterade i en löprunda/pw. Mycket bra Johanna!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite, senare ska jag iväg och köra lite bil och sen träffa Ronja !

medan jag fixar mig inför kvällens bravader

så sjunger jag för full hals! Klicka på länkarna för att lyssna själv
-
-
-
-
-

vi båda drack för mycket vin

Igår var det np i engelska, en otroligt fin begravning och kvalitetstid med släkt. På kvällen blev det fredagsmys med rånk här ute på vischan. Vi åt gott, tog en prommis i sörpa i solnedgången, bastade och kollade film. Imorse fick jag mig en matlagningskurs i hur man steker ägg och bacon (bacon är jag dock mästare på, men ägg är icke min grej) Nu ska vi strax röra oss in mot staden och shoppa lite. Ikväll blir det nog barhäng med härliga amigos!

I've got a new entertainment to occupy my mind now.

Skön dag som spenderats i solen så mycket som möjligt. Om man bortser från ett failat fysikprov så har dagen varit riktigt jävla underbar. Avslutade dagen med en prommis runt byn med favoritgrannen- standard.
Imorgon väntar NP i favoritämnet Engelska så det ska nog gå redigt bra. Efteråt väntar dock min första begravning, skippar nog sminket imorgon alltså! Sedan så blir det nog att umgås lite med mor och efter det så drar jag med mig Rånks ut på landsbygden för lite bastu och mys .
Nu blir det lite sovamusik och att stanna uppe längre än väntat as usual

men du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är

-'

oh there goes the fuck I give

Mindre än en månad tills jag och Lovsan är påväg mot festival i skånetrakterna, exakt 3 månader kvar till min 18-årsdag! 2 skoldagar, 2 prov kvar till helg. Vädret äger, vännerna äger, helgens planer äger. Japp livet känns heeelt ok om ni frågar mig, svävar lite på rosa moln trots hormonproblem pga p-piller osv. Sen är jag 99% oförberedd inför morgondagens prov men det finns inte mycket att göra åt saken nu känner jag! Tar livet med en nypa hakuna matata.

the way you make me feel

Helt okej att börja veckan med att gå 08-12 för att sedan sluta. Spenderade dock ett jävla bra tag  i solen med ett gäng amigos. Man kan ju inte göra annat än att älska vädret! Nu ska jag chilla lite vid datorn innan jag sätter igång med fysikplugget igen.. hatar verkligen skitämnet...

skrattar tills jag gråter

Yep, jag har kass natthumor.

surrounded by truble, without a single concern

Släktträff, promenader med diverse amigos och en jävla massa gäspningar. Jag har haft bättre dagar men känner på samma gång att jag knappt mått bättre. Har inte mycket viktigt att komma med så kanske slänger in ett inlägg med lite johannahumor senare !

the fact that they can't have my ass back is about to come over them.

Hade en riktigt lyckad valborg som började med att Linnea dragit ihop en överraskningsfest för mörre. Senare drog vi till trädgårn' och kvällen avslutades på t3. Hade en riktigt bra kväll med underbara vänner och annat härligt sällskap! Snart ska jag iväg och fira med släkten.. Det bjuds ju på rejält med bakiskäk så det vore dumt att klaga ! Hörs senare !

RSS 2.0