thankful

Sitter på bussen mot Bells i skarpa. Får se vad denna kväll bjuder på!


moving on to better things

Igår  firade jag in helgen hemma hos Ronja med ett varsitt glas vin och Håkan. Lite senare begav vi oss hem till Daniel för att umgås med lite härliga vänner like the good old days. Riktigt trevligt i min mening. Fram mot nattetimmarna så drog vi hem till Ronja, käka panpizza och somna till skräckfilm.
Idag har vi chillat och kollat på diverse onyktra bilder, jag har sagt det förr och säger det igen- den tjejens kameraarkiv är farligt..
Senare kanske jag ska ner till stan och sola med den tjejen.

let's do it again

Nu bär det av mot Ronja. Får helt enkelt se vad denna kväll kan bjuda på!
Natten spenderas hos henne as well så vi hörs imorgon !

jag sitter här och luktar gott i händelsernas centrum


Det är sjukt hur snabbt det går att glömma när man har annat att tänka på.

sa du fredag?

Lämnade tillbaka gisslan (jespers gameboy) och fick den utlovade lösesumman, ett paket kakor! Fårvånad men glad blev jag. Sen så åkte jag hem och satte igång att koka ihop någon av de mest komplicerade recept jag kan, jag skulle ju bjuda klassen på fika så dags att visa framfötterna! Det blev chokladbollar alltså, det svåraste jag kan åstadkomma i köket i princip..
Kom under dagens sista lektion underfund med att matte d kan vara det ultimata ämnet att avsluta en skolvecka med, kunde inte njutit mer av helg när jag äntligen fick sluta!
Men moving on, idag äre fredag och jag ska träffa Ronja, men det slutar inte där ! Kvällen lägger vi nu i ödets händer!

mabye we'll make something

feelgoodmusik, pw med ronja och nu väntar en lååång varm dusch. Ikväll blir det kaffe, mys och film. Morgondagen (läs:morgonkvällen) kan inte komma fort nog!

bustorsdag.

Denna dag har varit full med barnsliga påhitt. Under morgonens föreläsning blev jag och Evelina trötta på att vara så ocoola med våra pappersblock medan våra amigos var high-tec och använde dator så vi bestämde oss för att ändra på det.
Sen så satte vi oss på fräckas kalla uteservering med filtar och kaffe, mys.
Under dagens sista lektion så kom det jag längtat efter hela dagen, jag fick äntligen låna Jespers gameboy och spenderade i princip hela lektionen med att förstå att mina skills försämrats något enormt. Gjorde då en act of crime och kidnappade det stackars gamboy(:et?), så imorgon ska jag vara kung på SuperMario!

My happiness doesn't depend on others

Halva veckan har gått. Nedräkning till helg: 1 föreläsning & 4 lektioner (+ 1 basgrupp) till helg! Har inte mycket planerat vilket gör helgen spontan och det gillas starkt!

won't stop 'til it's over

Ganska chill skoldag idag, slutade runt tolv men hann under den korta tiden i skolan inse hur mycket jag saknar den tiden då matematik betydde siffor och inte en massa bokstäver. Jag fällde en tår under lektionen och spenderade resterande tid med att försöka minnas 9ans "otrolgt jobbiga" matematik där man skulle räkna ut kilopris, rabatt och sådant som då verkade så jobbigt. Svenskalektionen var lika onödig som alltid så tacka vetja 9gags iphoneapp.
Efter skolan begav jag mig till stan för att träffa Mimmi en liten stund. Och fick sedan den briljanta idén att promenera hem i regnet. Kände ingen ångest alls över det- jag hade ju Håkan i lurarna. Den stunden av oövervinnerlighet krossades dock så fort min kära bussjävel körde om mig.. Menmen, för underhållnings skull så langar jag en före och efterbild. Just for you guys!


Happiness is a way of life, not a destination.








Cimon Lundberg


Jag vet inte om det är hans förmåga att underhålla eller hans brutala ärlighet som gör att jag avgudar denna människa. Men där har vi ju en idealman enligt mig. Ärlig,underhållande, kan skapa magi med ord, och så har han vettiga åsikter som han inte är rädd för att dela med sig. Sen så är det ju något sexigt med killar som röker enligt mig, inget att uppmuntra kanske men en sak jag gillar bara.
Följ snyggingen lika slaviskt som jag på twitter här


a good day

Drar igång lite feelgood musik i lurarna och beger mig utåt för en pw runt smedby!
Senare väntar spanskaplugg men det skjuter vi på ett tag!

'Cause what you did to me I did to you.

Fysikplugg, 500 days of summer samt lite mer jobbsökande. Yes that's my night  people.
Nu ska jag slänga ihop en god smoothie och fortsätta med den underbara filmen.

What you expect the least.

pluggpluggpluggplugg.
Japp, det märks att man går på kunkan i perioder. Nu är det dags att kötta fram till lovet.
Sparar livet till helgerna.

It's safe to say that I'm not into it

Börjar dagen med morgonkaffe, lookbook samt lite härlig musik. Blir fylld med inspiration lagom till studiebidraget ! Det gillas. Måste ju dock prioritera tågbiljetter till Estocholmo  osv, inte lika kul men sjukt värt för sommarens härligaste sommarjobb.

You're just in time

Går och lägger mig med en väldigt passande tröja från grankan och en värkande kropp, finner lite nya blåmärken och smärtor hela tiden från gårnattens sängvurpa. Jag känner mig dock ganska turlig (eller hur i hela friden jag nu ska uttrycka mig) för jag har hört att det är typ 50% risk att dö när  man ramlar ur sängen. Och bara för att jag ska få känna mig speciell, supermannig och jävligt överlevande så väljer jag att tro på den statistiken! Nu ska jag kolla på en jävla massa avsnitt av dhw och mysa hela natten, hare bra people!

Some say you're as easy as they come

-

Söndagsrutin

Tog en prommis i stan med Ronja, skvaller om helgens bravader osv. Nu blir det bra musik och weheartit. Standard.

vilken jävla dimma.

Gårkvällen i korta drag, T3 med lite people, förfest hos Alle och till sist så fick jag göra min Pulsdebut. Hade en riktigt jävla bra kväll. Kände dock att den sista fisherman 10an kunde jag skippat då hemfärden med far kunde slutat bättre. När jag sedan kommer hem och ska sova så ska jag sträcka mig för att släcka lampan vilket resulterar i att jag ramlar av sängen med en jävla smäll och väcker hela huset.
Men jag fick iallafall lära mig att även en riktigt vinglig dans till YMCA kan leda till hångel, men sånt sker nog  bara på Puls.
Nu ska jag dränka mig i självömkan och liiiiite ångest kanske.
Men ha't bra.

jag är fri men du verkar redan ha fastnat. Ha en kul kväll bitches, det ska jag ha

Jag tror mig veta att jag känt känslan av att leva. Ikväll ska jag visa mig själv hur man lever på riktigt. Ha det kul där hemma i tv-sofforna. Här slösas ingen tid på gamla filmer man redan sett, eller andra repriser heller för den delen, om ni förstår vad jag menar.

glöm aldrig bort att sanningen alltid kommer fram. Nu vet jag med.


Thanks for the memories even though they weren't so great

Chillar med en cider på altanen och njuter, ikväll bär det av till T3 sen får vi se hur kvällen slutar.

Underbaraste Linnéa 18 år.

Bjuder på lite dåliga iphonebilder från Linnéas firande.

oerhört mycket mys

Lite bilder från gårkvällen som bjöd på grill, skräckfilm och massa mys.
Idag körde vi på morgondopp och stek i vårsolen. I stan så lunchade jag sedan med Carfield och Ronja, paus i parken känns ju oerhört somrigt i min mening. Sicken underbar dag jag haft hittills, och bättre blir det!

jag förlorar bara när någon lämnas oberörd

När håltimmar spenderas på min altan i solen med härligt sällskap så är det verkligen vår. En underbar dag hittills, om man bortser från det riktigt misslyckade matteprovet jag fick tillbaka- blää.. Aja nu är väskan packad och snart åker min vita vårklänning på. Kvällen spenderas i Jursla med lite härliga vänner där det vankas grill och massa massa mys. Natten bjuder även på bortamatch så vi hörs imorgon amiigos !

Fingers crossed

Av alla jobb man nu sökt till sommarn så har man blivit kallad till arbetsintervju på den mest lockande av dem. Tjäna lite cash genom att glida runt på Rhodos känns ju helt okej, så nu hoppas vi på det bästa!

du ser toppen av ett isberg

Gammalt, jobbigt skit. Nytt, bra skit.
I helgen ska vi krångla till det ordentligt, har börjat känna lite saknad av den omtalade söndagsångesten så det är dags att jag tar del av den roliga rutinen igen. Satt i solen med Carfield och Rånk förut idag och diskuterade sommarens bravader och jag känner att jag blivit redigt sansad- innan jag är 18 år fyllda, det är ju bara illa... Så imorgon ska jag mysa med fina vänner ute i Jursla så får jag hoppas på att lördagen bjuder på lite bus.
Nu fortsätter jag med min Håkan-mania och struntar i att göra allt jag borde göra. Hardcore.

Jag vakna upp och höll om en dunk gin men i drömmen jag just drömt höll jag om dig

Precis hemkommen från en härlig middag på manesa med god mat och goda drinkar. Avslutade även kvällen med en ordirnary kvällsprommis med min goa grannjävel. Nu ska jag sitta uppe jävligt länge och göra diverse saker. Seeya. Imorgon ska jag ta spruta, känn sympati era hjärtlösa jävlar

Lill-lördag

Klackarna har åkt på och ikväll ska Linnéa firas! Det vankas finmiddag på manesa med fint sällskap!

You can forgive but never forget the fuckers name

With a thousand lies and a good disguise.

I've got a good feeling about this

bra, spännande match med härligt sällskap. Nu ska jag fixa med lite hemlisar och imorgon ska Linnéa firas så det stänker om det ! Det var allt för mig .

Hah, det måste ju vara något som går..

Hittade en av mina många egobilder från grankan som finns på Rånks kamera.. en farlig makapär det där..
Chillar just nu hemma hos Rånks och väntar på att hon och carfield ska käka klart. Om ett tag ska vi möta upp evalina och bege oss mot arenan för att  titta på basket. Ska bli galet kul och jag är sjukt taggad!

It's not worth the drama for a beautiful liar.

Under dagens enda lektion på 25 minuter så hade vi turen att få sluta tidigare, vad är oddsen?
Chillade iallafall på stan med Bells efter skolan, jag gjorde en hemsk upptäckt när jag gjorde ett kontoutdrag men nu har fadern min varit så snäll och bidragit med lite cash, det behövdes! Imorgon väntar en lång dag och sedan basketmatch med ett gäng härliga människor, det var ett bra tag sedan nu så jag är riktigt taggad!

Tick off your lovers, all respect was left at the door

Godmorgon people! Jag chillar i min säng med you me at six på högsta volym och sörplarkaffe i väntan på att bussen ska anlända och ta mig till la escuela. Känner på mig att jag har en jävligt bra vecka framför mig; imorgon väntar basket med bästa Rånk och på onsdag ska jag och ett gäng flickor till manesa och fira Linnéas 18e år på jorden. Sounds pretty good to me, sen att jag ska ta gardasilspruta nr dos på torsdag försöker jag att inte tänka på.
That's all for now, adiiios!

FRIENDS

Underbaaort

I know, I understand and I forgive you

Chillar just nu i min fina tröja som jag fick från min kära fader.
Kom nyligen hem från en prommis med maxa runt byn , har spenderat kvällen hos honom med Frida, Tove och Viktor. Tidigare idag så tog jag den vanliga söndagsprommisen med Rånk så min söndag har varit ganska vettig. Imorgon har jag en lektion på 25 minuter, hur ovärt? Meeen är verkligen dumt att klaga! Ingen söndagsångest här inte!

That's just me


What's my age again?

Ska iväg på kaffekalas hos en bunt pensionärer med släkten. Det vore dumt att klaga för de bjuder ju faktiskt på kaffe och kakor, plus att påtår ingår! Superyäy! Ikväll ska ja chilla, plugga lite kanske och ta en prommis runt byn med bästa maxa, standard


they are the best

jag har sagt ett och annat om det kvinnliga könet, vi är fucked up, maipulativa och lite smått störda.. Sen så förvärras allt en vecka i månaden också.
Men grejen är ju att mina female amigos kan ju vara det bästa jag har, det krävs inte mycket för att de ska förstå "what's going  on" och man blir överöst med exakt det man vill höra. Väldigt underbart, väldigt bra. Ni är bra!! Och sen att de står ut med mina lite surare veckor på året gör ju att de förtjänar alla pris i världen som finns. Å andra sidan finns ju jag alltid där och bjuder på cigg så det jämnar ut sig! 

smile

Tjo och välkommen till resultatet av en bakfull och uttråkad Johanna som fick tanken "jomen vitt är ju ganska fint ändå". Ni kan förvänta er samma skit som på förra bloggen så jag hoppas att ni inte fick upp några förhoppningar när ni såg  en ny blogg och tänkte "jahaa ny blogg, ny start, en bättre johanna osv..", för det kan ni ju glömma. Jag fortsätter på min bana där allt kretsar runt moi och det finns inte mycket ni kan göra åt det , huhu ! Känns mäktigt !
Aevars nu ska jag sysselsätta mig med annat men gör det vanliga och överöser er med lite go musik !
HERE U GO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0