får lite tillbakalängtan till siesta..

 
Kapten Röd – Pantad & Såld
Kapten Röd – Du E La Go
Maskinen – Megalomani
Maskinen – Ingenting kan stoppa mig
 

haha dör...


that kind of love was the killing kind

Igår blev det en fika och prommis med min fina Elgis, senare så drog jag till Melindus för fotboll och bärs med workmates. Idag så har jag jobbat under dagens soligaste timmar och sedan så fick jag äntligen träffa min Rånks som är hemkommen och nygaddad! Tog en fika med henne, Carfield och Lisa. Nu så blir det att knäppa en kall till matchen på  tv. '

så har jag ju kört bil också

och då finns det bara en lämplig låt som spelas kan jag lova.
Electric Banana band – Olyckans Sång

I warned you about this..

Gårdagen spenderades med Evelina som nyss blivit med körkort. Självklart firades det med en roadtrip med godis och sång till otroligt hög musik. Efteråt så blev det en jävla massa cheeseballs och chill @ her place. Idag har jag jobbat och varit ute och rastat grannen. Har köpt mig en ny bok som jag ska inviga nu i kvällssolen på altanen med en kopp kaffe. 
eduktiga evalina! 
fin utsikt från ett av de många stopp på vägen till ingenstans
min nya bok som ska invigas idag
 
Timbuktu – Det löser sej (har fortfarande enorm ångest för att jag valde att dansa med ziperallgrabbarna o carro istället för att gå på timbuktus performance på siesta...)
 

inte så mycket för perfektion

Har kommit fram till att jag har för mycket åsikter för min lilla blogg. Kör därför lite på randompics + "idag hade jag ost på mackan"-information (kategorin för det lite mindre intressanta i mitt liv) eftersom att det som är snäppet intressantare är mer företeelser som ger mig känslor som inte går att beskriva med ord. Det räcker inte riktigt med "fan vad kul det var", there is so much more to it. Men moving on, jag och mitt breda ordförråd och överflöd av åsikter funkar inte bakom skärmen helt enkelt. Men som ni redan vet så lever jag, jobbar och njuter av den ledighet jag har, planerar på framtida utgifter osv. Nu hoppas jag för er (och liite min) skull att weheartit och lite andra hemsidor kan leverera lite inpirerande bilder så jag har något att komma med. För om jag ska vara ärlig så är det inte många av er som vet mycket om det jag styr med! Hah den ni ! 
Maskinen – Bestman
men eftersom att jag måste leva upp till mitt namn så bjussar jag på en fin kaffebild, ett pessimistiskt men delvis sant citat plus en låt som inte ger mig huvudvärk för tillfället. Enjoy
 
 
 

it began in Hässleholm

två härliga bilder på den svenska björnstammen. fint som snus. blir inte alls sugen på att lyssna på livemusik osv.
 

midsommar

Spenderade midsommar hos Lovsan med ett gäng härliga människor. Igår drack jag skumpa och åt gott på söderköpings brunn och kvällen spenderades hos Karin. Idag har jag fått reda på att jag kanske fått mvg i spanska 4 (que liksom?!) och snart ska jag ut och köra lite! Konstigt nog så vill jag jobba nuuu , lite cash o sysselsättning ! 

någon som inte backar vid problem

Melissa Horn – Destruktiv blues
 
 
 
 
 

feeling good

Åkte hem till Nelly med Karin idag och badade och solade som bara den. Lite senare så drog jag och Nelly till gransjönäs för att träffa Roipan, Eve och massa andra. Där blev det lite ofrivilligt bad (blev lite bortskämd efter Nellys varma pool..) Nu är jag hemma och fixar med snapsvisor och spellistor till morgondagen! Börjar bli sjukt taggad nu ! 

Sikta mot toppen annars kan det sluta med att du lämnar din man på ett äldreboende för sexberoende

Gårkvällen spenderades med fina vänner på ett berg med vin, skvaller och lite 90-talskänslor. Inatt slog sömnlösheten till och jag spenderade hela natten med att hitta härliga snapsvisor till morgondagens festligheter. Nu ska jag iväg och bada med Karin, adios !

so few fucks to give

Jens Lekman – An Argument With Myself
Kid Rock – All Summer Long

inga problem

Leker 18 och kör på barrundor, äter jordgubbar i solen, träffar vänner och planerar vad jag spendera löner på som jag ännu inte tjänat ihop. Jobbar inte värst mycket just nu, ser det som lugnet innan stormen. Snart blir det slit och cashflow, me gusta. Hoppas att min darling hare bra i Paris och njuter medans hon kan, i min mening kan hon inte komma  hem fort nog.
Men nog om mig, nu ska jag återgå till att följa berättelsen om hur Ted träffade någons mamma.

jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med.

Lite randompics från veckan som gått. Idag har jag slappat, firat farmor och fikat med Mims, Lisa och Ronja. Sjukt sugen på äventyr då gårkvällen var ganska seg pga jobb osv, får ta igen det denna vecka för då har jag inget schemalagt alls. (Har dock en känsla av att jag lär bli inringd men det gör inget för cash is king.)
Ikväll blir det mys framför how i met your mother och imorgon väntar en tidig fika med bells, förhoppningsvis ska jag sänka bärs med fina vänner på kvällen.
Håkan Hellström – Precis Som Romeo

hahah woord

Kul men lång jobbdag, sjukt trött tjej här. Kvällen spenderas i sängen med 9gag och grönsaker & dipp. Snart blir det väl ett och ett annat how i met your mother avsnitt tills jag däckar. Adios

-

Sedan sist så har jag krökat med tappra studenter, firat syrrans utspring, njutit av gratis alkohol på studentmottagningen och igårkväll så drog jag lite spontant till t3 med roipan där vi träffade ett gäng slitna, men glada, studenter. Märkte även igår att jag skulle jobba idag så om någon timma bär det av in till stan för att tjäna lite cash.

här finns ingenting att klaga på

Traskar runt i shorts, spenderar pengar, tjänar pengar, hänger på altaner med fina vänner och pratar om det fina i livet, glömmer bort vilken dag det är och dricker bärs. Börjar få lite sommarfeelings och ikväll så bär det av till mörre för lite krök med ett gäng människor, blir nog döhärligt.

undescribable

Frida är hemkommen till Sverige, jag tar sommarlov och livet är riktigt bra. Ikväll drar jag hem till Elgis  för att spendera kvällen med fina vänner !

-

Något som kastades mot mig, ömt och fyllt med kärlek, träffade mig som ett slag i magen och lämnade mig andlös. Istället för värme fylldes jag av tomhet, tom på ord och känslor var jag.
Om det är okej att känna borde det väl vara okej att inte känna också?
Nu stänger jag av för en stund.


-

Drar strax hem till Evelina för lite bärs och fotbollstittande. Har bråttombråttom men kommer inte hem mer ikväll så vi hörs någon annan gång. Adios people !
Kid Cudi – Pursuit Of Happiness - Extended Steve Aoki Remix (Explicit)

när jag själv inte kan sätta ord på hur jag känner.


av juliamjörnstedt

shades of grey


looking for nothing but a good time

En helg fylld med jobb och lugna kvällar. Har umgåtts lite med vänner när jag haft tid och varit ovanligt nykter. Tacka vetja att jag fick en spårad torsdag åtminstone. Nu är jag galet trött efter att ha jobbat 6 pass på 8 dagar, men ja tänker cashfloow. Bjussar på en gammal låt och återgår till min väntan på att Starsky & Hutch på 5an!
The Killers – When You Were Young

woork

Jobbade extra igår, kom hem och däckade framför pearl harbor. Idag jobbar jag 11.30-20.00, vilket är 4 timmar längre än jag egentligen skulle jobbat idag. Jag tänker cash. Seya latero

on my way

Nu drar jag och träffar evelina, senare blir det jobb och vad kvällen bjuder på återstår att se

on my way

Nu drar jag och träffar evelina, senare blir det jobb och vad kvällen bjuder på återstår att se

-

Maskinen – Stora trygga vargen

I think you've missunderstood, I don't need you I'm just looking for a good time


daafuq?!

'
Gårkvällen på T3 i bilder. Vilken jävla kväll !
Idag ringde donken in mig så det blir jobb mellan 16.00-20.00, ska träffa Evelina en stund innan och efteråt kanske jag ska umgås med Elgis, får se vad vi hittar på !

mina problem? de lägger vi på hyllan. vad hade du på hjärtat vännen?

Efter grill med underbara vänner, besök på diverse uteställen i en skapligt nedklädd outfit och en underbar cykeltur hem så ligger jag nu i min säng och funderar över de problem som jag bara kan dela med vänner som antingen sover eller röjer i dimman. En jobbig känsla men så är det ibland.
I nationaldagens ära så kan ni väl lyssna på det underbaraste musiksverige kan bjuda på här

det kommer aldrig bli du och jag

Snart bär det iväg för att grilla och umgås med lite härliga vänner i folkparken ! Hoppas på en trevlig och gärna sen kväll, skönt att mjukstarta sommarlovet lite bara !

vi tittar uppåt

Efter gårdagens jobb så tog jag en afterwork bärs på T3 med evelina. Efter det så kröp vi upp i min säng med chips, dipp och skräckis+eva&adam. Nu har ja brådis. Ska cykla in till stan o träffa Ronja, i klänning. WISH ME LUCK

ding dong. the psycho is gone

Efter fysikplugg så somnar jag in till underbara Vänner. Efter morgondagen kan jag andas ut . Spring gärna förbi donken i filmstaden mellan 16.00-19.00 och hälsa på en arbetande Johanna imorgon

jag är ingen soldat, jag har inga vapen att ta till

Skola och jooobb har dagen bestått av ! Första passet i kassan och det gick hur bra som helst. Nu blir det kaffe, cashew och fysikplugg. Imorgon köttar vi nationella people!!

underbara du

Fan vad bra du är min underbara vän! (sen så är du ju snygg också)

det kan vara svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera

Kör på lite randompics från el festivalo. Kommer fler  och farligare bilder kan jag lova. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och plugga fysik. Fasiken vad trött jag är och fasiken vad jag längtar till jobbet efter skolan.

Vi båda gick hand i hand, vinglade genom en campingplats

Fyllekajjan är tillbaka efter ett par härligt onyktra dagar i underbara Hässleholm. Inte nog med att festivalen bjöd på härligt umgänge, kyssar, förtrollande musik och go dricka så har jag även lyckats undvika baksmällan helt  och hållet. Kan då även lägga till att jag precis köttat mig igenom mitt första arbetspass på donken precis. Nu ska jag njuta av att få ligga i min egna säng (kanske till och med dra igång elementet-bara för att jag kan) och bara tänka mig tillbaka till när vi stod och lyssnade på underbara, underbara Winnerbäck. På återsende amigos

RSS 2.0