taggad till tusen

dagens underbara väder har lockat ut mig på 3 långpromenader med jämna mellanrum. Fick lite ångest för att jag inte legat och pressat som Svetlana Loekring (Evelina) så jag körde en halvtimma i solaret för att komma ifatt den lilla kräftan ! Nu jobbar jag på bärtz numero dos och ska sätta igång och fixa mig! Ikväll vankas bus men jag kan inte berätta för er vad som väntar riktigt än, det tar vi imorgon tillsammans med ett gäng andra detaljer.
Såå, funderade på att inviga den barbenta säsongen idag med min vita klänning, låter dock eve få springa runt i den istället så kör jag på all black i princip, en vit, virkad väst på det med så att det blir liiite somrigt iallafall! Hoppas alla får en lika härlig valborg som jag förhoppningsvis ska få!

mår man som man förtjänar är karma på min sida idag

Vilken jävla sommardag ! Började dagen med en pw runt byn där jag fick riktiga jävla sommarfeelings, sörpa på sommarn är ju näst intill oslagbart så just nu är det inte så farligt att bo ute på vischan! Nu sitter jag ute på altanen med en islatte och tackar återigen gudarna för min fars fascination vid musikanläggningar då jag spelar håkan på högsta volym och bara njuter!
Hunden är social och mysig, vädret äger, vännerna äger och humöret är på topp! Inte nog med det så blir det att hämta lite thaimat till lunch! Fortsätter dagen såhär så lär den bli galet bra ! April levererar verkligen under sin sista dag !

favorit i repris

SM guld för delfinerna. Söndagsprommis med Rånks. En standardsöndag i min mening som knappt kunde varit bättre. Efter en dags vila så väntar en dag fylld med bus imorgon ! yäy!!

dafaq happened last night?

Gårkvällen spenderades ute i öbonäs (dödbonäs sofia?) där vi firade Rånks och Jacke. Började firandet med  att skåla skumpa innan alla riktigt kommit sen flöt det bara på . Kvällen bjöd på massa dans och underbara stunder med kära vänner. När 18-åringarna skulle gå ut så drog småttingarna hem till mims och chillade lite.
Hade en förjävligt bra kväll!
Idag har jag planerat att göra nada, dricka kaffe och lyssna på gamla godingar i princip.
Fann denna långt in i spotifydjungeln, lovelyy

young, wild & free

okej då , time to come clean. lägga korten på bordet en gång för alla. Trots så jag yttrade mig i förra inlägget så är det väl självklart att  jag ska iväg ikväll och fira Ronja & Jacke med mina bästa amigos ! Ser fram emot en helt jävla galen kväll!

good times


Gammal bild på mormor och melindus.
Gårdagen spenderades med Evelina. Vi invigde halvars för i år i solen, sen åkte vi hem till henne och kvällen spenderades mestadels ute på hennes altan med en miljon filtar och ljus. Lite senare fick vi besök av Mörre och Linnea as well. Imorse avnjöt vi en kaffe på altanen som värmts upp av morgonsolen. Nu är jag hemma och ska börja fixa mig för att fira min underbara mormor !
Ikväll blir det nog att stanna hemma och inte göra något allt, typ revoltera lite mot Jacke och Ronja sådär.

revenge loves company, three makes it a crowd.

Har inte haft någon tid över till datorn så här kommer lite uppdatering om vad jag styrt med. Igår firades lill-lördag med dunder och brak. Inte bara fick jag dricka gott, sjunga och ha riktigt roligt utan jag fick även underhålla ett par nyktra amigos som bara njuter av att dra upp det lite då & då.
Denna dag har varit h.e.m.s.k! Sovmorgon i all ära men att sluta kvart i 5 underlättar inte precis baksmällan. Men jag klarade mig igenom dagen med nöd och näppe för att sedan chilla med Evelina på stan och sedan kolla på basket! Nu sitter jag med You me at six på så hög volym datorn tillåter och mår allmänt prima !
Nu ska ja sysselsätta mig med något. Adios!
bra skit

a lot of people end up trusting only themselves

En riktigt usel dag då inte mycket gått rätt, ordet misslyckande ekar i huvudet efter dagens np vilket inte gör saken bättre. Därför glömmer jag bort skolan för idag. Ska ner till stan lite senare och träffa Mimsan, sen kanske det blir Q ikväll för min del

bara en tanke

Hur kan en person ha så höga tankar om livet men så låga tankar om sig själv? Drömmar om hur man lever livet där möjligheterna är oändliga och firheten är stor. Ja, vissa drömmer om stordåd, pengar och kändisskap medan andra drömmer om världsfred och en bättre miljö.
Grejen är ju att det är vi själva som har makten över våra liv. Den person du har så låga tankar om, det är den enda person som har makten att förändra det ting du har så höga tankar om. Hur kan man någonsin nå sina drömmar om man inte tror på den enda personen som har makt att göra dem sanna?

I make mistakes but I don't regret

Nya namnet för mig är "soffcoachen" här hemma. Jag har lyckats använda alla svordomar i boken och skrikit onödigt högt till tvn. Är konstigt nog oerhört taggad till morgondagens skrivning då jag får spy ut kritik/åsikter, ska bli skönt att få skriva av sig lite och vara lite argumentativ. Idag har jag även bokat mig en biljett till Siesta i hässleholm. Ska bli sjukt awesome att dra dit med bland annat Rånks & Lovs och få träffa mina saknade skåningar i deras hemtrakter!! Nu ska jag återgå till lite plugg och kanske kolla på något avsnitt av trueblood om jag orkar!

hon har bytt höghusen mot champagne

Lyssnar på Håkan, gör vadslagningar och förundras över hur spegeln och kameran inte har samma syn på yours truly. Ja jag gör i princip allt förutom det jag borde göra- plugga inför np imorgon. Men grejen är att jag inte kunde varit mer taggad för det finns inte mycket som är roligare än att blanda in lite vettig fakta tillsammans med egna åsikter, och även en och en annan djup spekulation. Skriva sånt som man gärna skulle vilja lägga ut på bloggen om bara inspirationen och modet fanns där. Men icke, jag får hålla mig till 5-timmars platsskrivning i skolan där vi redan fått buntvis med inspiration och där man faktiskt måste skriva något och prestera bra.
Aja snart ska jag slita mig från dessa sysselsättningar för att skrika lite på dolphins på tv. Det enda som fattas nu är en kall och lite grönsaker & dipp. Mumma!
när kameran inte samarbetar får man dra till snyggposen !

feelgood

Dagen har spenderats i skolan där diskussioner kring festival i sommar tagit upp all tid i princip, Efter skolan blev det stan + chicken med Rånks, Mimmi och Lovsan. Hade varit trevligt om inte mimsan klagade så mycket :PpPp aevars det var faktiskt härligt !
Nu ska jag läsa igenom häftet till NP i svenska 100 gånger om och tagga till 5 timmars skrivande på onsdag, kill meee.... Ska även träffa födelsedagsbarnet Karran en stund . Mys!
längar som bara den !

you found me

Promenad runt i staden med rånks plus lite planerande inför lite bus i framtiden. Drog sedan hem och skrek på tvn tills Dolphins gick av planen som segrare. Nu är det Shutter Island och mys för min del.  Imorgon väntar en kort skoldag, inte så farligt .!

.

bra skit

som hon på russinpaketet

Om Björnta Gustafson hade sett mig  idag, då hade jag troligtvis fått panikattack och svimma. Men det är inte vad jag ville komma till, skulle grabben se mig skulle han säga att jag är som hon på russinpaketet- glad för ingenting. Idag har jag inte gjort mycket med mitt liv men hurmöret är på topp ändå! Talar  med vänner om framtidsplaner som nästan får mig att uppnå imaginära orgasmer, jag längtar ju så otroligt ! Idag är allt bara jättebra och jag hoppas innerligt att det fortsätter så !

drömmer mig bort till festivaler, london och kaffestunder med fina personer

det var ett segertåg

Gårkvällen var sjukt kul. Började med att käka en underbar planka på T3 med tjejerna och alltefter timmarna gick så öste det in folk. Träffade en drös med nya bekantskaper och det går inte att beskriva hur jävla bra kvällen var. Framåt nattetimmarna blev det efterfest i sängen min med Evelina, cheeseballs och Ace Ventura. Nu sitter jag här och kurerar mig med en kopp kaffe och Winnerbäck. Har jag tur så får blir det att höra människan spela i sommar, skulle vara grymt .
adiooos

Innocense is overrated

Fick stressa som ett djur men är påväg in till staden för att träffa Roivas och Evalina. Vi hörs imorgon people!


läste en jävligt bra text

Klicka här för att läsa den själva!

svart och vitt

-
-

I don't get mad, I get even

Nu känns det bra. Har ett otroligt bra humör, planer för dagen likaväl som planer för en månad framåt, sedan så har jag ett par ess i rockärmen som jag bara väntar på att få spela ut.
Lyssnar nu på Amy Winehouse med en kopp kaffe i handen och inspireras av diverse internetsidor. Drömmer mig bort i en värld där jag kunde torka mig med pengar när jag kissat. Men jag borde å andra sidan se mig som väldigt lyckad då pengar är mitt enda "problem" för tillfället, och det är inte ens ett problem. Det är snarare mitt bortskämda jag som ställer till problem. Aja, snart ska jag bege mig utåt och motionera en aning. Senare ska jag träffa Linnea och Evelina. Ikväll blir det som jag redan nämnt T3 med ett gäng fina vänner. Kommer bli awesome!

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me

Har haft en mysig kväll på min altan med 6 tjejer + daniel. Under kvällen har det spekulerats om pojken är bög eller pimp, jag har även bevittnat Angelica knäppa sin första lagliga och fått mig en mängd skratt.
Eftersom att amigosarna drog skapligt tidigt ändå så har jag hunnit med lite bastu nu på kvällen med. Är oerhört glad över min faders fascination vid musikutrustning och andra tekniska saker då bastun har ett skapligt bra högtalarsystem som gör min falsksång så mycket mindre pinsam!
Nu ska jag fortsätta spekulera lite med Rånks. Imorgonkväll bär det av till T3 då Angelica ska firas !

fredag!

Hola amigos! Nu är det äntligen helg och ikväll får jag besök av Lovisa, Angelica, Sofia, Evelina, Linnea och Daniel. Vi ska kolla på dolphins och käka pizza, härlig fredag om ni frågar mig!


jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Började dagen med muntliga NP i Svenska, fixade talet på 5 min och 5 sek vilket kändes jävligt bra. Lunchade sedan på paus med Lovs och födelsedagsbarnet Angelica. En ganska tråkig skoldag förövrigt, träffade Becks ett litet tag o snackade skit.
När jag kom hem slocknade jag direkt och vaknade upp vid halv 8, drog då ut på en pw för att vakna till lite.
Nu sitter jag här och är helt euforisk för att jag fixat lite härliga AC/DC låtar till mobilen då de jävlarna inte finns på spotify. Borde nog sätta igång att städa rummet nu med, för imorgon får jag lite finbesök då vi ska chilla på altanen min och kolla på basket.

-

Köttar svenskatal för fullt till tonerna av en udda mix av AC/DC, Maskinen och 2Pac. Tog en timmas paus och rastade grannjäveln en sväng också. Nu ska jag klocka mitt tal om och om igen, sist fick jag det till 4 minuter och 49,3 sekunder. Sjukt bra med tanke på att talet ska vara 5 minuter. Siktar mot mvg och hoppas på att få det med mitt otroligt djupa och inte alls så klyschiga tal. Planerar på att sitta uppe hela  natten då textjäveln ska sitta innan jag går och lägger mig. Så nu sätter jag på ännu en kanna kaffe och fortsätter prata högt för mig själv.
så kan man ju också se på saken.

I survived!

Jag överlevde och försöker trösta mig själv med att mer än halva skolveckan nu passerat (för de som inte hade två studiedagar iofs, men bortser från den detaljen), jag väljer även att inte noja så mycket inför morgondagens muntliga NP i svenska och fredagens Spanska NP, läsförståelse. Grejen är ju att jag egentligen har sjukt höga krav på mig själv men efter snart ett år i ämnet så kan jag det jag kan känner jag, gör mitt bästa bara.
Jag måste erkänna att jag hade mer prestationsångest inför dagens syntest för körkortet..  Men det gick ju galant så det finns ingen poäng i att noja! Skönt att ha hela helgen planerad nu också så jag har något att se fram emot !

när jag tänker efter vill jag bara vara på konstant semester.

Dagen har spenderats i sängen till runt 5-tiden då jag fixade mig och åkte in till staden och kollade på Dolphins med Evelina. Nu ligger jag i sängen och kräks på att det är skola imorgon.
Har bestämt mig för att göra hela texten till en fet länk så ni kan lyssna på den låten jag kommer spela på repeat tills jag somnar, när jag vaknar och hela skoldagen imorgon.
slänger in en randombild på underbara Joey och Chandler, blir på lite bättre humör av dem

och jag som trodde att det skulle bli en tråkig kväll

Catchar up lite med min amigo som befinner sig ett värlshav bort. Uppsats-långa meddelanden får man stå ut med i stunder som dessa. Hon kan inte komma hem snart nog!
På bilden har vi en nervös liten flicka samma dag som hon skulle lämna Norrpan om jag inte minns fel.

det är de obesvarade frågorna från gårdagen som hemsöker mig varje natt.

De slår till lika våldsamt som vågor på ett öppet hav.






nu vet du allt om ingenting din jävla sopa

Idag har jag traskat runt i mina höga heels men mina långa amigos Ronja och Evelina, fika på espresso+en solning är sjukt gött. Under kvällen har jag även hunnit rasta grannpojken max en liten stund och nu var planen att jag skulle mysa till det med en kopp T och en film. (Förklarar min stavning av drycken T med att jag är sjukt nojig när det kommer till den "korrekta" stavningen av drycken så då väljer jag det kortaste och  bästa) Men här sitter jag med en kopp nybryggt kaffe, feelgood musik och lite sällskap via dagens teknologi. Prisa gudarna för det! Imorgon väntar sista dagen av ledighet+basket med Evaliina, gött värre.

An argument with myself

When was the last time you smoked a cigarette?
And more importantly, who did you smoke it with?


This bittersweet taste

God studiedag på er people! Sitter på bussen påväg in mot staden för att spendera lite tid med evalina! Passade på att slänga på mig mina favoritheels så jag blir i princip lika lång som det flickebarnet. Hann dock inte komma halvvägs till busshållplatsen innan jag ångrade mitt val. Har dock inget val nu så får stappla runt i dessa, tur att de är snygga iallafall..


sometimes it feels good to not feel a thing

Basket med Becks + söndagsprommis med maxa höjde humöret en aning. Nu ska jag mysa till det lite och längta lite till morgondagens första kopp kaffe. Har två otroligt ansträngande studiedagar att avnjuta framför mig.
Dä ni!

ensam är så jävla stark

-bad mood.

-

Sjukt spontan kväll igår då vi drog ut till Jacke för lite chillkrök ute på vischan. Kvällen bjöd på skratt, dans och hög musik. Idag vet jag inte riktigt vad som sker, ska iallafall köra lite bil var det tänkt, hoho scaary.

Just remember what's important

Shoppade lite smått på stan med Bells idag. Kom hem och drabbades av ett riktigt bad mood. Men det gör inget för snart ska jag äta tacos och sen träffa världens underbaraste Ronja.

you know I'm no good

Gårdagen spenderades ute  i det härliga vädret med en kaffe och Evelina, drogs sedan till ektorp och lirade basket. Kvällen spenderades hemma hos mig med den härliga bruden på  bilden och måånga avsnitt av vänner.
Nu ska jag bege mig mot staden för en fika med bells. Underbart väder osv på det med.

good life

Idag har jag dragit mig ut på en 1,5 h powerwalk samt en solning som belöning. Nu väntar duschen och lite senare en fika med Evelina + ikväll vankas bio återigen!
hörs lateroo

lite komiskt är det

Grejen är att vanligtvis är jag en riktig jävel på att rimma, men  när man får ett meddelande från en vän (läs på bilden) så blir man inte lika sugen på att visa vad man kan.. Men ni ska få se någon gång..

jag är väl bara en sådan som slänger iväg spontana uppskattningar till höger & vänster

Lovisa Ursla Tjäder. En fågels namn du äger.
Istället för att skriva en text om att du är bäst
så tänkte jag improvisera fram ett halvtaskigt rim, häst.
Ja, rimma kanske inte är min starka sida
men detta förtjänar du att genomlida.
Du är en sådan vän man vill vara elak mot för det mesta,
men det är ju dessa som sägs vara de bästa.
För mig är du faktiskt unik av din sort,
men hade jag dig i magen skulle jag nog göra abort.
Okej nog av massa trams dags för lite seriöst,
jag känner att om jag inte sätter punkt snart börjar det kännas lite kopiöst.
Men du ska veta att jag har dig nära hjärtat
trots att du är lite gay och det luktar skit när du fjärtat.
Nej, vi stryker det sista- sånt kan ju inte finaflickor göra.
Men är det något du kan så är det att förföra.
PADOMTISH

jag ser dem inte på min radar

Djupa tankar om konsten om att gå vidare i livet- inte för att jag själv vill, utan för att skolan kräver att jag tänker så.  Det gör ju inget i och för sig då jag bara får en ursäkt att leka djup och tänka lite på utsidan av lådan (outside the box?!) Idag har jag, trots ett pisshumör, klistrat ett leende på läpparna och gjort en massa bra saker. Arbetsintervju för att flippa burgare i sommar, handledarkurs för att göra vägarna liiiite osäkrare samt .. hrm nae det var nog det enda. Ikväll är alla mina kära vänner upptagna med sina 18-åriga/allmänt upptagna liv, så här sitter en lonely 17-åring med visioner om att bli kidnappad och ihälld kopiösa mängder kokosdrinkar men planerna lutar åt att hon får nöja sig med att skeda ikväll. Vilket inte är så pjålkigt det heller.

detta är inte på någon slags begäran alls...

Under absolut inget tvång alls så slänger jag iväg en bild på min nya fruga och offentliggör vår purfärska förlovning(eller giftermål?) Min kära Carfield, jag lovar här och nu att vara dig otrogen men att finnas för dig i nöd och lust. Hoppas dock innerligt att vi båda tar ut dessa begär på andra håll. In sickness & in health and so on.. You know the story. Men jajamen här har ni min vackra fruga och ett äktenskap som kan vara det friaste och bästa äktenskap som någonsin kommer hända mig. Jag älskar dig min fruuuuu!

dancing to a brand new beat

Idag har jag hunnit med en kaffe med min kära donken-arbetande kusinus för lite förberedelse inför morgondagens arbetsintervju på donken. Sjukt taggad. Lite senare så drog jag hem till Rånk för att sedan dra vidare på basket. Av rent flyt så hamnade vi inne på vip med en varsin bira på skapligt bra platser. Efter halva matchen övergav vi dock allt det för att umgås med våra amigos. Avslutar en härlig dag med lite filmmys

off to the countryside..

Drar på mig mysiskläder och beger mig ut mot jurlsaskogarna. Där vankas pizza, mys och en sovande johanna medan de andra kollar på film.

sunday

Kvällen bjöd på spontanbio med Rånks, Sofia, Karin och Lisa. Hungergames var bättre än förväntat, filmen innehöll dock för många getingar och felaktiga val för att jag ska orka pallra mig igenom den filmen igen. Det var även för lite av snyggingen ovan i filmen. Under de korta stunden den grabben var i bild så lyckades jag få världens jävla crush. Jag skojar inte, har inte känt såhär sedan Johnny Depp & Joseph Gordon Levitt.
Jomen om jag hamnar i Hollywood så har jag ju mina alternativ iallafall..höhö
Äsch dags att bli lite serious då.. eller näe lämnar er här med funderingarna om hur seriös jag är osv. Den får ni suga på ett tag, av mig får ni inga svar- ibland har jag själv svårt att avgöra hur seriös jag är..
Aja sätter punkt nu, adios!

Inte ska man behöva ta skit för att man lever det liv man vill.

Som så många andra kvällar så avslutades gårkvällen ute i kylan med min brunettfriend och diskussioner kring sådant som vi nog aldrig skulle diskuterat i  ett nyktert tillstånd. Vi pratade om att leva i nuet och ta konsekvenserna som de kommer. Det enda jag någonsin verkligen ångrar i mitt liv är saker jag inte gjort. Fine, jag har suttit vissa söndagar och bara velat stänga in mig och min skam i ett rum i x antal år och verkligen känt sann ånger. En vecka senare gör man något annat dumt och förra veckans bravader är glömda. Sen sitter man här och skrattar åt det, för egentligen: vad gör det om 100 år?
Sen att man fått skit av avundssjuka personer som inte vågar eller vill leva livet fullt ut har skett några gånger också. De som har den typiskt svenska åsikten "lagom är bäst" , fuhuuuck no. Det kan aldrig bli för mycket av det goda. Får man en chans i livet, liten som stor, så är det väl en självklarhet att man tar den? Är så trött på att lyssna på de som väntar på att livet ska börja, tror att det kommer komma en uppenbarelse som bara öppnar alla dörrar åt en. Så ligger det inte riktigt till. Oftast börjar det med en liten glipa i dörren, sen väljer man själv om man vill öppna dörren själv eller bara stå och kika in.
Det gäller allt, socialt liv, skola, träning, jobb. Ja allt. Jag tror att det mesta är möjligt bara man tror på  sig själv och verkligen satsar. Har man flyt kan man lyckas glida in på en räkmacka, men ta inte för givet att det kommer ske en eller flera gånger. Oftast ligger allt på just dig.

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Har haft en jävligt härlig kväll hemma hos Tryggarna! Började med en jävla massa drickande och vinet tog slut fort, framåt nattetimmarna fick vi besök av mina brudar som gjorde kvällen ännu bättre! Kvällen bjöd på Håkan, vin och massa dans!
'

händelsernas centrum

Har tagit igen ordentligt för förra helgens vita dagar. Onsdag, torsdag brände jag pengar på goda kokosdrinkar på T3 , igår var jag hög på livet och ikväll  börjar jag hemma hos tryggen för att sedan bege mig vidare hem till Sofia för lite festligheter med bland annat mina brudar! 
Är ensam hemma för tillfället så fixar mig till riktigt bra musik på högsta volym, ser fram emot en härlig kväll!

Sa någon överraskningsfirande?

Kvällen har spenderat hemma hos Mimsan där vi hade ett litet överraskningsfirande för bästa Ronja. Kvällen bjöd på roliga filmer, bilder, danser och väldigt mycket sång. Har haft en riktigt härlig kväll med det gamla goa gänget och imorgon kör vi all-in! Skönt att få komma på andra tankar för en stund.
Nu ska jag titta på dhw, godnatt vännner!

tack för allt, kära du.


Tog en promenad och satte mig vid kanalen med musik i lurarna och bara mindes den underbara man som funnits i mitt liv så pass länge. Jag lider med mina nära som stod ännu mer nära honom än jag gjorde , själv är jag bara tacksam över att jag haft honom i mitt liv och är glad över att han levde ett betydelsefullt liv- en bra kärriiär, berörde många liv och fick leva med den kvinnan han älskar. Jag lever i tron att han somnade in utan någon ånger, jag hoppas innerligt att det stämmer.
Nu ska jag ta ett bad och försöka komma tillbaka till verkligheten. Får se om jag slänger in något mer inlägg senare, är lite tveksamt då tankarna är lite ockuperade och är inte så sugen på att dra iväg ett vanligt "johanna-inlägg" för tillfället.

vila i frid

Vaknade upp till hemska nyheter, första reaktionen var ingen reaktion alls. Jag tänkte på det men fick ingen reaktion. Det var inte förän jag sa det högt som jag verkligen förstod vad som hänt. Det är ett konstigt fenomen det där, döden. Det känns speciellt konstigt just nu för att det är första gången det har skett någon så nära mig.Nu ska jag försöka minnas en underbar person istället för att bli galen av att fundera över detta fenomen som fortfarande är ganska främmande för mig. Vila i frid.

Lill-lördag

Chillar hos födelsedagsbarnet med backstreet boys och lite taggande inför kvällen. Vi skippar nog röj på Hugo och beger oss istället till T3 med lite härliga vänner!


ville inte va den som blev kvar


mysmusik+bilder från sommarens bravader. Iphonetrean som crashlandade på mimsans golv någon gång i somras fick se mycket under sina sista dagar i livet , precis som fyran fick uppleva mycket under sina unga veckor. Allt är sparat på min dator vilket gör den i princip lika farlig som Ronjas.. Nu ska vi se om vi kan väcka lite gamla minnen och trigga igång min längtan efter kommande sommar!

I don't look back, not for anything

Helt ok chill skoldag, börjar med att överskatta min synskhet och försöka hinna med en morgonbuss som aldrig skulle gått vid just det klockslaget. Det innebar en halvtimmas sen ankomst och en seg Johanna. Efter x antal timmar med fysik som mest handlade om flytande båtar (och en johanna som bara driftade iväg till titanic. "Kommer det ett isberg så spelar det ingen roll, båten är körd") så begav jag mig i ett halvt sovande tillstånd med Evalina till Maxi där jag maxat min rekordtid att vistas i skoaffärer.
Nu sitter jag i sängen med lite härlig musik och försöker gräva fram en gnutta studiemotivation. Matteprov imorgon for god's sake! Tankarna beger sig gärna ett par timmar efter matteprovet då två av mina amigos blir 18 vilket ska (försökas för min del) firas på Hugo. Vi får la se hur det går med den saken men vi får la hoppas på det bästa!

Now look at me

Home alone for a while equals really loud musik, dancing and singing. UNDERBART

shallow but true


got yourself a beautyqueen

Drömmer mig bort i en ytlig, materiell värld där jag torkar mig med pengar när jag kissat (för som alla vet så bajsar inte flickor) och en swimmingpool fylld med choklad. Fråga inte varför men det är alla dessa jävla internetshoppingsidorna som tar fram den lilla blåögda, materiella tonårsflickan i mig. Tro mig jag har en aningens mindre ytliga drömmar än sånt men kul att drömma sig bort ibland!


even if it hurts

Om du säger att du är lycklig nu så kan jag inte vara gladare för din skull.
det kan inte bli onsdag fort nog!

It's hard but I know it will be worth it.

Söndag: prommis med Karran i snöoväder, plugg, städning, prommis med min saknade amigo Max och bastu+spanskaplugg. That's all for today, nu får ni lite randombilder från underbara weheartit. Enjoy!
(yes, jag ska gifta mig med Joseph Gordon Levitt)

sundays equals coffee, music and studying

godmorgon

mys i mängder

hittade en finig bild från fridas överraskningsfarvälmiddag!
Kvällen spenderades hemma hos Bells med värdinnan herself och Jonna. Massa mys och film, lite allsång till dålig musik och 9gag blev det också självklart. Nu är jag hemma och ska lyssna på lite skön musik, och bara för att ni är här just nu (eller typ.. senare) så langar jag några sköna dängor, givmildheten själv här eller? (och jag lovade skön musik, inte det nyaste som existerar så stenåldersskämten är redan som döda för moi..)
här kan ni lyssna
häär kan ni lyssna!
här med vetni
klicka här också!
denna vill ni inte missa heller!
o här med, sen får ni scrolla vidare!

RSS 2.0