a little bit of truth

På facebook söker man likes om man uttrycker en ärlig åsikt, på twitter blir man påhoppad av feminister so let's do this right here.
Ibland skäms jag något enormt över att vara av det kvinnliga könet. Så många kvinnor (feminister) som ska klaga på dittan och dattan för att det ska vara så förbattat förnedrande och lyfter samhällets "könsroller". Tex barnböcker där den ena har ridning, tennis och dans på framsidan som heter något i til med sporttjejer, och sen en annan bok som heter sportkillar som har rally o fotboll på framsidan. Tycker att varken det eller termerna "killigt" och "tjejigt" är speciellt kränkande då jag har erfarenhet av tjejer som kände sig stolta över att kalla sig själva killiga i sina unga år. Varför vill inte vissa bara inse att det är skillnader mellan oss och även fast vi är fria att spela vilken sport vi vill så är ofta ett visst kön överrepresenterade i olika sporter. Sen att tjejen i fråga väljer att fota dessa böcker och lägger upp på icas fbsida (det var där hon (eller ska man skriva hen?!) hittade dessa böcker) istället för att ringa styrelsen eller något liknande är ju bara skrattretande. Söker hon bara likes eller är hon seriös? 
Nae snälla, söta, rara människor. Förstå att det är ni som sätter gränser med er inställning om att allt ska vara kränkande, inte samhället. 
Så dagens jävla moralkaka: Sluta bli så förbannat kränkta av allt hela jävla tiden ! Gör det bästa av det och lev ert liv istället för att haka upp er på saker som bara tar tid och energi . LÖÖVES

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0